top of page

SPORT LIVE indgår aftale med Herlev Boxing om stor boksegalla i oktober



Der er både professionelle og olympiske elitekampe på programmet, når Herlev Boxing afholder stor boksegalla d. 5. oktober. De olympiske kampe vises direkte på SPORT LIVE.


Det er niende år i træk, at Herlev Boxing arrangerer deres årlige boksestævne, og der bliver med garanti rift om de cirka 2.000 tilskuerpladser i Herlev Hallen. De seneste to år har der været totalt udsolgt, og denne gang får endnu flere fans altså mulighed for at følge med.


Seerne og publikum kan glæde sig til at opleve både danske og nordiske mestre samt flere af Herlev Boxings landsholdsboksere til Herlev Fight Night, bl.a. Qalid Osman, Silas Yde, Allan Malla, Muhamed Al-Bayati, Frederik Badenski og sværvægteren Oskar Sønnichsen.


De syv olympiske kampe starter kl. 19, og fra kl. 21 bliver der bokset fire-fem professionelle kampe med en række af Danmarks og Europas bedste boksere, bl.a. Elias Idrissi og Gustav Thorsen. Disse kampe kan følges direkte på Pluto TV og efterfølgende på SPORT LIVE.


"Vi er glade for, at vores lokale talenter får chancen for at vise deres evner frem for et stort publikum både i hallen og på SPORT LIVE. Ingen tvivl om, at tv-dækningen giver bokserne og stævnet et fantastisk boost," siger Rachid Idrissi, landstræner og formand, Herlev Boxing.


Billetter til Herlev Fight Night lørdag d. 5. oktober kan købes på www.fightticket.dk


SPORT LVE har i forvejen aftaler med TK Promotion og Gilleleje Bokseklub, og kanalen har også dækket bl.a. DM, landskampe samt de nordiske mesterskaber. Og med den nye aftale om visning af Herlev Fight Night er der altså udsigt til endnu mere dansk boksning på tv.


SPORT LIVE kan ses af over 700.000 husstande og distribueres af YouSee, Norlys, Waoo, Allente, Altibox og JFM Play samt Nanoq Media i Grønland og Televarpið på Færøerne.

4,599 views0 comments

Comments


bottom of page